Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Hi trobareu, del 15 al 25 de novembre, una cervesa i dues tapes per 5 euros

La cervesa Rosa Blanca ha posat en marxa una ruta culinària a una vintena de restaurants de Palma. Aquesta cervesa, creada a Mallorca l’any 1927 ha estat recuperada pel grup Damm, amb l’objectiu d’oferir una una cervesa de baixa fermentació (lager) amb un toc característic de llúpol (hop en anglès), és a dir una hoppy lager. El toc afruitat de Rosa Blanca, gràcies al llúpol Citra, suavitza les notes àcides de tapes, com ara escabetxos, olives i aperitius amb tocs avinagrats.

La ruta De Tapes amb Rosa Blanca es farà del 15 al 25 de novembre, i inclou una cervesa Rosa Blanca i dues tapes per només 5 euros. Cada restaurant ofereix una tapa mallorquina feta amb un ingredient típic de l’illa i una tapa de creació pròpia, original i sorprenent, les quals mariden a la perfecció amb el toc afruitat i fresc de Rosa Blanca.

Consulta la ubicació dels restaurants al mapa següent:

Els participants i les tapes que ofereixen són les següents:

CAFÈ CAN BALAGUER C. de la Unió, 3 · T. 971 596 262

Tapes:

  • Coca del forn: Coca de trempó amb verdures ecològiques.
  • L’ensaladilla del Balaguer: Ensaladilla amb picos de romaní i pebre coent fumat.

DIABLITO UNIÓ C. de la Unió, 2A · T. 971 853 873

Xef: Jose Cortés García

  • Influències a Mallorca Kefta de mè mallorquí amb albergínia fumada, magrana i salsa de iogurt
  • Gambes amb allada 2.0 i una canyeta: Coca amb gambes confitades, all negre, patata violeta i gel de julivert amb untrompe-l’œil de crema de gambes i crema de cervesa.

ES REBOST Es Rebost Jaume III · Av. Jaime III, 20 · 971 710 000 Es Rebost Oms · C. Dels Oms, 52 · 971 710 000 Es Rebost plaça d’Espanya · Pl. d’Espanya, 4 · T. 971 710 000

Xef: Roger Busquets

  • Patates braves mallorquines Miniatura de patates braves amb salsa de tap de Quartí.
  • Miniatura de patatas bravas con salsa de tap de quartí. Llesca de pa rebostera Llesca de pa moreno amb ensaladilla i fonoll marí.

ES TRASTO Pl. de la Porta Pintada, 8 · T. 871 804 425

Xef: Adrián Jover

  • Sa bosseta: Wonton fregit i farcit de botifarra mallorquina ecològica, figues, ceba tendra i salsa de sobrassada i mel.
  • Mini Trastro burger: Minihamburguesa de vedella amb salsa de formatge maonès, ceba caramel·litzada, pernil serrà cruixent i pebre vermell.

GAUDÍ COCKTAIL BAR & FOOD Pl. de la Quartera, 5 · T. 871 704 700

Xef: Alessandra Grespan

  • La quartera: Cruixent de farina i mantega farcit d’ensalada de ruca, meló i fraula amb reducció de sobrassada.
  • Mercat: Taco de blat de les Índies embolicat amb cochinita pibil, guacamole i pico de gallo.

GAUDÍ LA RAMBLA La Rambla, 10 · T. 971 252 895

Xef: Alessandra Grespan

  • Via Roma: Cistella de pasta de fulls farcida d’hummus de pebre de piquillo i jalapeño, i amb crudente de pastanaga.
  • Born: Pastelón amb pernil d’indiot i gratinat de sobrassada i raïm.

LA PÉRGOLA Av. De Joan Miró, 8 · T. 971 285 298

Xef: Katy Rotger Salvà

  • Alma de tardor: Taco de pulled pork amb esclata-sangs i sobrassada de porc negre.
  • Els pebres de na Katy: Pebres farcits amb marisc i molt d’amor.

LA VERMUTORTILLERÍA Pl. Navegació s/n, Mercat de Santa Catalina · T. 971 337 751

Xef: Jordi Vila

  • Crític llamp: Botifarró amb sofrit i pinyons d’Eivissa.
  • Bot sofrit Llampugues amb cítrics de Sóller.

LA VIEJA Pl. de Raimundo Clar, 11 · T. 871 531 731

Xef: Jonay Hernández

  • Taco de gòfio, almogrote i cabra mallorquina: Taco fet amb gòfio de blat d’Índies, acompanyat amb almogrote, un paté fet amb formatge gomer, típic de l’illa de la Gomera, i carn de cabra mallorquina vella amb una recepta tradicional canària.
  • Only morena: Morena mediterrània amb cruixent de la seva pell i salsa tare condimentada amb plàtan canari, acompanyada d’una esponja de brou fet amb les cues de la morena.

LEMON TREE C. del Pes de la Farina, 10 · T. 674 549 582

Xef: Juan Nicolás Uranga Pérez

  • Delícia pagesa: Pasta de fulls amb ceba caramel·litzada, rovell de sobrassada mallorquina i cruixent de maonès.
  • Gladiador: Peix emperador amb arrebossat cruixent, acompanyat de salsa tàrtara i buquet de mesclum de lletugues.

MALLORCA DELICATESSEN Pl. Weyler, 10 · T. 971 492 931

Xef: Equip de cuina de M. Delicatessen

  • Únic Agredolç: Pa moreno amb sobrassada de porc negre únic, mel i formatge fos.
  • Tocalao: Coent Pa moreno amb tomàtiga de ramallet, oli d’oliva verge extra, rodanxa de tomàtiga, d’ibèric i de bacallà, i amb pebre coent.

MOLTA BARRA C. del Pes de la Farina, 12 · T. 658 419 162

Xef: Chule

  • Dolç de Sant Martí: Bosseta de llom amb sobrassada regada amb xocolata, tot sobre un llit de puré de cigrons.
  • Porro ben liat: Crep farcit de formatge i porro, amb ceba caramel·litzada i salsa de pebre del piquillo.

OMBU Passeig del Born, 5-7 · T. 971 214 387

Xef: Tito Verger

  • UEP!: Braves Ombu amb escuma de sobrassada i allioli de carbó.
  • Japojure: Sashimi de sorell fumat, cruixent d’arròs, mentaiko i wasabi kizami

PALMA CAFÈ GALLERY Passeig de Mallorca, 30 · T. 971 214 381

Xef: Sebastian Cortés

  • Nigul d’Inca: Galeta Quely amb mousse de sobrassada i ceba caramel·litzada.
  • Cama de trempó Trempó amb camallot.

QUINA CREU C. de la Corderia, 24 · T. 971 711 772

Xef: José Calafell

  • Bacallà gratinat amb allioli de codony: Dau de llom de bacallà arrebossat, untat amb allioli cremós fet amb carn de codony.
  • Cua de bou sobre patata confitada: Carn desfeta de cua de bou cuinada amb vi negre sobre un cremós timbal de patata.

VANDAL PALMA Pl. del Progrés, 15 · T. 871 045 174

Xef: Bernabé Caravotta

  • Coca de sa Pobla: Coca de garrova amb puré de coliflor, ceba confitada, anguila fumada i sobrassada.
  • Record de la meva volta al món: Ssäm de shisho amb causa peruana, bacallà negre marinat amb miso rostit al carbó, reducció de fraula àcida i camamil·la, i cruixent d’arròs.

VERMUTERIA VI.XET C. de Can Sanç, 7A · T. 638 184 104

Xef: Mariló Garriga

  • Barretet: Espiral de pasta de fulls amb sobrassada i mel.
  • Ganxet: Torrada de coca de vidre amb paté d’anxova, gelatina de vermut, brots tendres i olivada verda.