[TANCAT]

El Bar Piroska està especialitzat en caragols. Els duen directament de la seva granja de Muro: Treu Banya. Fan plats amb diferents tipus de caragols: bovers, caragoles (o viudetes) i caragolins.

El local és ampli i acollidor, tant per fer-hi dinars o sopars familiars com per celebrar àpats de grups, sopars d’amics i molt més.

Caragols
Al Bar Piroska preparen els caragols:

  • amb peus de porc
  • amb marisc
  • amb tomàtiga
  • a la mallorquina (amb carn de pollastre i porc)
  • a la gormanda
  • amb herbes.

També fan amb arròs sec amb caragols i fideuà amb marisc i caragols.

Allioli
En fan de tres castes:

  • allioli de patata
  • allioli de fines herbes
  • allioli coent

Altres especialitats
A més a més, preparen altres plats com la broqueta de bacallà, l’amanida de fruits secs, formatge de cabra i confitura de fruites del bosc, el costellam de vedella i el gall de Sant Pere amb alls.

Visualitza el mapa complet