S´Hostal de Montuïri
Conegut pels seus pambolis freds, de formatge, pernil dolç, anxoves, camallot, tonyina, etc. de dues, tres o quatre llesques. El pa que hi trobam és fet dels tres forns del municipi Can Salat, Can Joan i Can Muix, com també els productes de pastisseria: palo, mil fulls de poma, panades o coques de verdura. És ampli i senzill, però amb unes arcades exteriors que hi aporten molt de caràcter.
Visualitza el mapa complet
Lugar donde la simpatia brilla su ausencia, pa amb oli no son nada del otro mundo, pedi uno de lomo y queso y de 4 rebanadas solo una era de lomo. Mejor probad otros sitios, Lo normal es que si demanes un pa amb oli mixto venguin dues de cada i no tres de formatge i una de llom, a demes tenen un forn coionut que al menos podrien emplea per torrar un poc es pa …pero no.
els pambolis són bons però la merenga és boníssima i no parlem des cocarrois
Els pambolis, són bons, però el local realment necessita una bona mà de pintura, i tal vegada qualque cosa més. Referent al preu, he de dir que no és barat, però tampoc no és excesivament car.