Obert de les 8 del matí a les 18 hores. Hi fan berenars diferents, de pastes, llonguets (els divendres en fan de calamar). Al migdia hi trobareu menú de cuina de temporada. Per fer-vos-en una idea: risotto de ceba vermella i tòfona o canelons de marisc o brownie de xocolata amb formatge fresc. El local és molt bell, en destaca les rajoles, fetes a la fàbrica Huguet de Campos.
Visualitza el mapa completLatest from Restaurants
La mesura s'ha allargat per prevenció, tot i que s'ha permès mantenir les terrasses obertes tots
Per això, volen "aconseguir un paquet d'ajudes urgents i reals per al sector que permetin reprendre l'activitat
La ruta gastronòmica i coctelera Tapalma 2019 es durà a terme des del 27 de novembre fins l'1 de
El local és molt acollidor i agradable. El menú és bo, sa i està molt bé de preu. Cuina senzilla però cuidant els detalls.
Pot ser sigui el millor bar-restaurant del centre de Palma. Tant els berenars com el menú que hi serveixen a diari és del millor que es pot menjar a Ciutat, i no és gens car, de fet el menú són uns 10 eurets… Bé, passau per allà si teniu ocasió i feis-vos-en la vostra pròpia opinió.
És un lloc bastant agradable, tal vegada els seients podrien ser un poc més confortables. Tot i això, es menja molt bé. Val la pena, a més està molt ben situat. Per berenar també és una bona opció.
Uno de mis favoritos en el centro de Palma 🙂
El menú és molt bo i casolà, tot i que per al meu gust és una mica car perquè no inclou la beguda.
El millor de tot és que el dissabte costa el mateix que els dies feiners (actualment 9,8 euros)