El Bar Flexas va acollir una maridatge ben interessant dimecres passat batiat com a ‘Burbuja Granuja’. Va ser un sopar molt divertit i saborós amb els caves ecològics de Mastinell de Vilafranca del Penedès i la cuina que el xef Max Lawrie elabora al popular bar de Palma.

Cada plat va estar maridat amb un cava i una cançó de La Movida (anys 80) que el sommelier Daniel Arias i la Terremoto de Alcorcón, propietària del Bar Flexas, es varen encarregar de seleccionar.

El maridatge va ser el següent:

  • El vi blanc Alba, amb uns seitons envinagrats i la música de Paraíso amb la cançó ‘Para ti’, una cançó que reflecteix la joventut, la frescor i, fins i tot, la innocència.
  • Brut Rosé Mastinell amb unes gambes y la cançó ‘Groenlandia’ del grup Zombies. Perquè a qualsevol lloc també es pot menjar bé.
  • Croqueta de confit d’ànec amb el cava Brut Real de Mastinell, amb una criança mínima de 72 mesos. Un cupatge de Macabeu, Xarel·lo i Parellada apte per a vegans, amb la cançó ‘La chica de ayer’ de Nacha Pop.
  • Pica-pica de sípia amb sobrassada i curri vermell es va maridar amb el cava Nature Mastinell, un brut nature d’una criança de 96 mesos, fet amb Macabeu, Xarel·lo i Parellada, que es va degustar mentre sonava ‘Aquella canción de Roxy’ del grup La Mode: el descobriment, el desig… quan saps que una cosasortirà bé només amb mirar-ho.
  • Acabàrem amb una degustació de formatges i confitura casolana va posar el punt i final juntament amb el cava Carpe Diem Mastinell, un brut nature també amb una criança de 96 mesos, fet amb Chardonnay, Parellada i Xarel·lo, i hi va sonar ‘Quiero ser santa’ del grup Parálisis Permanente, una cançó sobre l’ateviment, la rebel·lia, perquè també es pot anar a contracorrent i triomfar.