Si no heu tastat el menjar amb còctels ja és hora que ho faceu. El restaurant Xinos està de moda i no deixarà d’estar-ho perquè està a l’avantguarda del bon menjar. Pedro Mesquida, creador de la firma de moda Xino’s ha creat un espai elegant, informal i equilibrat on hi podeu tastar delícies de la mà del cuiner Jaume Comas, qui ha estat la mà dreta del xef Santi Taura.

Jaume Comas combina el producte local amb el producte forà, amb combinacions exquisides i multiculturals. Hi hem tastat: coca de verdures mallorquines amb musclos escabetxats en kimchi (col i verdures fermentades a l’estil de Corea), pa de vidre amb tomàtiga de ramallet, broquetes de calçots cruixents amb romesco, filet de xot enrevoltillat amb panxeta i cuscús de colflori i carabassa, ventresca de tonyina amb ceba confitada, mojo majorero y migas d’alfabaguera. Al migdia hi fan menú.

Al Xinos Restaurant de Palma, ubicat a l’àtic del centre comercial Son Moix, tampoc no hi falten les copes i els còctels.

Cal fer una menció especial de l’enorme terrassa del restaurant, ideal per compartir moments, contar secrets i viure històries d’amor i d’amistat.

Visualitza el mapa complet