/

Espinagades per Sant Antoni, on en puc comprar?

Establiments on podeu aconseguir una bona espinagada de Mallorca

Ara que arriba la festa de Sant Antoni, la coca salada més famosa de sa Pobla i Muro és reclam a tot Mallorca. Són nombrosos els forns i especialistes que en fan. Aquí en teniu una selecció:

El cuiner Pep Socies és l’embaixador de l’espinagada arreu on va. Fins dia 11 de gener es poden comanar de llom i col i d’anguiles. Després, per Sant Sebastià, en tornarà a fer. Reserves al 639424210.

Búger, el Forn Can Rafel elabora espinagades de llom, mussola i anguiles. A més a més, fa dimonis de pasta brisa amb una capa de Ferrero, merenga i xocolata, i Sant Antonis fets de bescuit borratxo amb confitura d’albercocs, merenga i xocolata. Comandes al 971 51 62 13.

El Fornet de la Soca de Palma també fa espinagades d’anguila, de llom amb col i de mussola. Aquests dies també hi trobareu coques de Sant Antoni, ensaïmades amb tallades, porquets de sobrassada i mel, coquetes de patata amb sobrassada de porc negre ecològic, entre d’altres. Reserves: 673 49 94 46

Especial espinagades a Can Murtó, a Binissalem. Hi podeu fer el vostre encàrrec (amb dos dies d’antelació) per els pròxims dies telefonant o enviant un missatge al 608 90 61 02.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat