Ara que arriba la festa de Sant Antoni, la coca salada més famosa de sa Pobla i Muro és reclam a tot Mallorca. Són nombrosos els forns i especialistes que en fan. Aquí en teniu una selecció:
El cuiner Pep Socies és l’embaixador de l’espinagada arreu on va. Fins dia 11 de gener es poden comanar de llom i col i d’anguiles. Després, per Sant Sebastià, en tornarà a fer. Reserves al 639424210.
A Búger, el Forn Can Rafel elabora espinagades de llom, mussola i anguiles. A més a més, fa dimonis de pasta brisa amb una capa de Ferrero, merenga i xocolata, i Sant Antonis fets de bescuit borratxo amb confitura d’albercocs, merenga i xocolata. Comandes al 971 51 62 13.
El Fornet de la Soca de Palma també fa espinagades d’anguila, de llom amb col i de mussola. Aquests dies també hi trobareu coques de Sant Antoni, ensaïmades amb tallades, porquets de sobrassada i mel, coquetes de patata amb sobrassada de porc negre ecològic, entre d’altres. Reserves: 673 49 94 46
Especial espinagades a Can Murtó, a Binissalem. Hi podeu fer el vostre encàrrec (amb dos dies d’antelació) per els pròxims dies telefonant o enviant un missatge al 608 90 61 02.