/

Set restaurants tanquen la Mostra de Cuines de Calvià 2022

La darrera oportunitat d'aquesta temporada per gaudir de menús especials serà el divendres 28 d'octubre

Ja és aquí la quarta i darrera sessió de la Mostra de Cuines de Calvià, que se celebra aquest mes d’octubre de 2022, i que és un dels esdeveniments culinaris més destacats del poble calvianer.

Durant quatre caps de setmana, restaurants de diferents zones del municipi mostraran tot el seu potencial gastronòmic. La tercera sessió comença aquest divendres 28 d’octubre a Cas Català, Bendinat, Illetes, Portals Nous, Costa d’en Blanes, Son Caliu.

Els restaurants que hi participen ofereixen diferents menús (entrant, plat principal, postres i beguda) a un preu més econòmic, amb la finalitat que més persones puguin conèixer els seus establiments, especialitats, cuines i serveis. És recomanable reservar taula ja que hi ha restaurants amb aforament limitat.

Els restaurants que participen aquest divendres 28 d’octubre i els menús que ofereixen són els següents:

BALNEARIO ILLETES – Passeig Illetes, 52A (Illetes)
Reserves: 971 401 031

  • Entrant: Saquet de verdura i gambes
  • Plat principal: Linguini amb calamars
  • Postres: Quarto embetumat (bescuit clàssic mallorquí) amb merenga, cobertura de xocolata i gelat de vainilla
  • Beguda: Aigua, refresc, cervesa o copa de vi

Preu: 18 €

KRISHNÁ PORTALS – Benito Feijóo, 2, LC.10 (Portals Nous)
Reserves: 671 124 900

  • Entrant: Naan bombs de verdures i formatge de Maó
  • Plat principal: Pollastre makhani tikka
  • Postres: Mango cheesecake
  • Beguda: Aigua o copa de vi

Preu: 16 €

MESÓN SON CALIU – Av. Son Caliu, 1 (Son Caliu)
Reserves: 971 680 086

  • Entrant: Caneló casolà de pollastre camperol en salsa cremosa de foie d’ànec
  • Plat principal: Salmó fresc a la brasa coronat en crosta cruixent de llavors de sèsam
  • Postres: Pastís típic peruà amb les tres llets amb essència de canyella i vainilla de Madagascar
  • Beguda: Copa de vi Rioja, aigua, canya o refresc

Preu: 18 €

RESTAURANTE LUIS – Ctra. Palma-Andratx, 4 (Cas Català)
Reserves: 971 703 013

  • Entrant: Tàrtar de salmó amb alvocat
  • Plat principal: Rodó de vedella amb salsa de bolets i patata parisien
  • Postres: Pastís de xocolata i taronja amb gelat
  • Beguda: Aigua i oferta en vins

Preu: 18 €

LEONARDO BOUTIQUE BAR & RESTAURANT – Av. Tomàs Blanes Tolosa, 4 (Portals Nous)
Reserves: 971 675 956

  • Entrant: Tàrtar de salmó amb alvocat
  • Plat principal: Lingot de galta amb les seves dues textures de patata
  • Postres: Camús de formatge i maracujà
  • Beguda: Copa de vi o canya o refresc/aigua

Preu: 18 €

LA ÓPERA PORTALS – Ctra. Andratx, 29 (Portals Nous)
Reserves: 971 675 247

  • Entrant: Tagliatelle al tartuf amb presa ibèrica
  • Plat principal: Bacallà gratinat amb allioli de pesto
  • Postres: Tiramisú
  • Beguda: Copa de vi o refresc o aigua

Preu: 17 €

LOS PLATOS DE SOTO – Campoamor, 1 (Bendinat)
Reserves:  638 451 758

  • Entrant: Crep de brandada de bacallà sobre crema de piquillos
  • Plat principal: Risotto de sobrassada i formatge de Maó amb ametla
  • Postres: Pastís de pastanaga
  • Beguda: Aigua o refresc o copa de vi o canya

Preu: 18 €

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat