Del 6 al 28 de novembre la UIB celebra la Setmana de la Ciència amb cinc tasts científics que relacionen la xocolata amb la percepció sensorial, el benestar, la memòria, el dolor i, en definitiva, amb la neurociència.

La declaració de l’any 2012 com l’Any de la Neurociència ha estat l’excusa per impulsar la investigació en neurociència a les universitats, transferir el coneixement generat en aquest camp a la societat i impulsar l’ensenyament del funcionament del cervell al públic general.

Els tallers, organitzats des de l’Oficina de Suport a la Recerca, són oberts al públic en general.

– Tast científic 1: La xocolata i la percepció sensorial (6 de novembre, a les 17:30h. Aula 1 de l’edifici Mateu Orfila i Rotger)

– Tast científic 2: La xocolata i el benestar (13 de novembre, a les 17:30h. Aula 1 de l’edifici Mateu Orfila i Rotger)

– Tast científic 3: La xocolata i la memòria (20 de novembre, a les 17:30h. Aula 1 de l’edifici Mateu Orfila i Rotger)

– Tast científic 4: La xocolata i el dolor (27 de novembre, a les 17:30h. Aula 1 de l’edifici Mateu Orfila i Rotger)

– Tast científic 5: La xocolata i la neurociència (28 de novembre,  les 17:30h. Sala de l’Aljub de Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma)

Inscripcions a: http://osr.uib.cat/scit12

Aquestes tasts de xocolata per celebrar la Setmana de la Ciència compten amb el suport de la FECYT, Xocolat Factory, Mineco i Es Baluard