/

El restaurant Cap Roig estrena menú de festa els caps de setmana

Ofereix una proposta per celebrar petits i grans esdeveniments amb família i amics

Al restaurant Cap Roig, ubicat al Port de Sóller dins l’hotel Jumeirah Mallorca, s’ha posat en marxa una experiència gastronòmica pensada per fer celebracions. Es tracta d’un menú de cap de setmana que combina esperit festiu i cuina mediterrània, dissenyat per l’equip format pel xef executiu Javier López i el director de gastronomia de l’hotel, Stefano Tabellini.

La proposta pren forma gràcies al cuiner italià Antonio Sena, amb el suport del cap de sala Rubén Jiménez. Segons expliquen tots dos, és una opció ideal per reunir amics i família al voltant de la taula, tant si hi ha un aniversari per celebrar com si simplement es vol compartir un moment especial.

El recorregut culinari comença amb un ventall d’aperitius: olives i envinagrats, hummus i mutabal, anxoves del Cantàbric, carxofes a la brasa amb salsa romesco, fritura de peix i marisc i altres entrants que donen el to mediterrani al menú. Com a plat fort, els comensals poden escollir entre un peix fresc cuinat al Josper, una fideuà de senyoret servida amb allioli, o bé un garró de xot amb puré de topinambur i verdures rostides. Segons Jiménez, la casa prioritza la qualitat i la generositat de les racions.

Per tancar el dinar, arriba la part més golosa: una desena llarga de petites creacions dolces, que van des de la tradicional llesca amb ou fins a bombons de festuc, gelats artesans i delícies com el cucurutxo d’ensaïmada amb xocolata. Tot plegat es completa amb una copa de xampany Moët & Chandon, inclosa dins el menú. L’oferta només està disponible els dissabtes i diumenges a l’hora de dinar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat