Es fa dia 1 de març i està organitzada per Redivins

Els professionals de la restauració i els amants del bon vi tenen una cita obligada el proper 1 de març a l’hotel GPRO Valparaíso de Palma, ja que la distribuïdora mallorquina Redivins ha organitzat Terroir.

Es tracta d’un showroom amb més de 120 cellers participants, arribats des de França fins a Mallorca, de les 11 fins a les 20 hores.

Joan MutJacques NorisPedro Fernández i Daniel Arias, de Redivins comenten que es tracta de l’activitat més potent que es fa a les Balears pel que fa a vins. “Ens ha duit més d’un any de preparació”, afirmen. A més, han volgut posar preu a l’entrada i, d’aquesta manera, afavorir l’assistència de les persones que realement estan interessades pel vi.

El preu de l’entrada anticipada és de 20 euros, i es pot comprar directament a Entradium, a porta serà de 30 euros.

Una cita amb figures destacades

A més a més, hi haurà activitats paral·leles que comptaran amb la participació de la maison Pol Roger, l’enòleg Xavi Nolla, el celler Alma Vinos Únicos i de Bodegas Muga, unes activitats amb places limitades.

Pierre Sammuel-Reyne, cap de vendes de Pol Roger, que farà un tast dirigit de tota la gamma de xampanys del prestigiós celler i que finalitzarà amb un tast a cegues d’anyades extraordinàries. A les 10.30 hores. Preu: 40 euros.

Paco Berciano, director d’Alma Vinos Únicos, farà gaudir els assistents amb un recorregut pels vins de la Borgonya, amb alguns dels millors productors com Aubert et Paméla de Villaine, Julien Brocard, Domaine Faiveley, Charlopin i Domaine Ponsot. A les 13 hores. Preu: 40 euros.ç

Xavi Nolla presentarà en primícia Vins de la Memòria, el seu projecte més personal, amb el qual oferirà un recorregut audiovisual pels cellers per on va passar el seu avi després de lluitar a la batalla de l’Ebre. L’expert en vins oferirà, també, un tast de tots els vins del projecte. A les 16 hores. Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.

Jorge Muga farà un tast vertical d’anyades històriques del seu vi icona, Prado Enea Gran Reserva; un viatge als anys 1994, 2000, 2001 i 2005 que acabarà amb la presentació en primícia de la nova añada 2011. A les 17.30 hores. Preu: 40 euros.

Per apuntar-se a aquestes activitats cal escriure a terroir [arrova] redivins [punt] com