L’hotel de Campos de 5 estrelles obre dos nous restaurants, el primer de cuina d’autor i mediterrània; i el segon, d’alta cuina japonesa

Acaba d’obrir un nou hotel a Campos. Es tracta de Sa Creu Nova Art Hotel & Spa, que es troba ubicat en un edifici catalogat pel seu valor arquitectònic. Aquest establiment de 5 estrelles fusiona l’arquitectura clàssica mallorquina amb el disseny més actual. Els seus impulsors i propietaris són Enric Picó i Teresa Artés de Arcos, que amb molt de gust, passió i dedicació, han creat un espai únic que encisa.

Dos restaurants

Juntament amb les 16 habitacions de l’hotel, hi trobareu dos restaurants, oberts a clients i qualsevol persona que vulgui gaudir una proposta culinària selecta.

Tess de Mar és un restaurant mediterrani i d’autor que ofereix plats de la gastronomia mallorquina amb un toc modern i internacional, suggeriments culinaris elaborats amb productes de proximitat, elaborats pel xef Juan M. Ocampo, fins ara cuiner del Hyatt Regency Dubai. A la sala hi trobareu el cap de sala Eduardo Salazar, qui s’ha encarregat de seleccionar una suggerent proposta de vins de Mallorca.

Kairiku és un exclusiu restaurant japonès. Es troba ubicat a l’antic celler de la casa que alberga l’hotel. És un espai íntim que ofereix un menú degustació d’alta cuina japonesa en una sola taula única per a 10 persones, només al vespre.

Més informació: 871 515 345