Ingredients
- 4 clares d’ous
- 250 grams de sucre
- Unes gotes de llimona
- 1 tassa de gotes de xocolata negra
- 2 cullerades de cacau pur en pols
Elaboració
En un batedor elèctric, amb l’accessori globus, bateu les clares, el sucre (afegit a poc a poc) i les gotes de llimona fins que estiguin dures i consistents. En aquest punt, i a mà, afegiu-hi la tassa de gotes de xocolata, incorporeu-les amb moviments molt suaus per evitar que les clares baixin.
Després, poseu la massa obtinguda en una mànega de plàstic, sense boca, feu un tall a la mànega per fer-ne pilons (d’una mida un pèl més petita que mitja poma) en una safata d’anar al forn folrada de paper.
A continuació, poseu-ho a coure, en opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), a 120 graus, durant 1 hora i 20 minuts aproximadament. Estaran cuits quan estiguin ben durs i se separin fàcilment del paper de forn. Ara només queda que, un cop deixats refredar, poseu el cacau en un colador, i el repartiu per damunt de cada un dels còdols.