Formatge Burguera

Carretera de Campos-Colònia de Sant Jordi, km 7. Campos
Tel.: 971 65 54 35 / 630 888 268
Web: www.formatgesburguera.com

L’experiència familiar dedicada a la llet i a les vaques és un excel·lent aliat de la innovació i modernització de l’empresa.

Així ho demostra Formatges Burguera que aposta per productes d’alta qualitat un fet que queda patent en les analítiques periòdiques que duen a terme laboratoris independents i per l’Institut de Biologia Animal de les Balears (IBAB).

La llet s’obté directemant de les vaques, majoritàriament de raça frisona, amb una moderna maquinària que facilita el menjar als animals mentre se les muny tranquil·lament.

Productes
Fruit de la constància i la paciència Formatge Burguera ha aconseguit elaborar un formatge de gran qualitat fet amb llet de vaca, ferments lactis i quall, sense colorants ni conservats, que s’envasen i es distribueixen des de la mateixa fàbrica.

  • Brossat
  • Formatge tendre
  • Formatge semicurat
  • Formatge curat
  • Llet formatjada
  • Formatge amb pebre bord

Fa més de 70 anys que Formatge Burguera es dedica al sector lacti, una feina excel·lent avalada pel títol de Mestre Artesà, concedit pel Govern de les Illes Balears.

Viure a Can Burguera

Si voleu gaudir del camp, aprendre a fer formatge i a més de viure a poca distància d’una de les platges més belles del món, es Trenc), Formatge Burguera posa a la vostra disposició un allotjament vacacional per a 4 persones.

L’estada mínima és d’una setmana i durant un dia podreu aprendre els secrets de fer formatge.

La casa està equipada amb totes les comoditats: rentaplats, gelera, cafetera, rentadora, etc.

Més informació: 971 65 54 35 / 630 888 268

Visualitza el mapa complet

2 Comments

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.