Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

APAEMA ha anunciat que organitza el mes de novembre de 2020 el Curs bàsic d’elaboració i conservació de fermentats vegetals. 

L’impartirà Àlex Todó, expert en fermentats vegetals, amb la finalitat és donar a conèixer les tècniques d’elaboració de conserves de fermentats vegetals. S’hi tractaran els tipus de fermentats, la fermentació, la normativa sanitària, el procediment per elaborar diferents fermentats a partir de productes agraris propis, com tempeh de cigrons, kombutxa d’infusions, pickles de verdures de temporada i salses coentes fermentades.

El curs va dirigit especialment a dones i joves pagesos, com també a professionals agraris i tècnics, i persones interessades amb la temàtica. Tendrà una durada de 12 hores i es farà els dies 19 i 20 de novembre, de 16 a 20 h, i dia 21 de novembre,de 9 a 13 hores.

El curs és virtual i gratuït, i s’enviarà l’enllaç al curs i la contrasenya per accedir-hi, uns dies abans, a tots els inscrits. Inscripcions a: https://forms.gle/RNYdVmcesFCaUH6t7