APAEMA ha anunciat que organitza el mes de novembre de 2020 el Curs bàsic d’elaboració i conservació de fermentats vegetals. 

L’impartirà Àlex Todó, expert en fermentats vegetals, amb la finalitat és donar a conèixer les tècniques d’elaboració de conserves de fermentats vegetals. S’hi tractaran els tipus de fermentats, la fermentació, la normativa sanitària, el procediment per elaborar diferents fermentats a partir de productes agraris propis, com tempeh de cigrons, kombutxa d’infusions, pickles de verdures de temporada i salses coentes fermentades.

El curs va dirigit especialment a dones i joves pagesos, com també a professionals agraris i tècnics, i persones interessades amb la temàtica. Tendrà una durada de 12 hores i es farà els dies 19 i 20 de novembre, de 16 a 20 h, i dia 21 de novembre,de 9 a 13 hores.

El curs és virtual i gratuït, i s’enviarà l’enllaç al curs i la contrasenya per accedir-hi, uns dies abans, a tots els inscrits. Inscripcions a: https://forms.gle/RNYdVmcesFCaUH6t7