Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

L’Associació de Productors i Agricultors Ecològics de Mallorca (APAEMA) ha atorgat al Vermut de Puntiró el premi Producte Ecològic de l’Any 2019. Així ho va decidir el jurat, format per 10 membres de diferents àmbits, que varen tastar, valorar i puntuar cada un dels productes presentats al concurs d’enguany, sobre els quals n’ha destacat l’alt nivell.

El Vermut de Puntiró s’elabora al celler Jaume de Puntiró de Santa Maria del Camí -emmarcat en la DO Binissalem-, que elabora tots els vins i productes amb la certificació ecològica. Pere Calafat i Bernat Calafat són els encarregats del celler i d’aquest nou producte que tot just acaben de treure al mercat.

El Vermut de Puntiró destaca per un color daurat intens, és molt aromàtic i està fet amb vi blanc de la varietat Chardonnay que s’ha macerat amb donzell, fonoll, camamil·la, romaní i clovelles de taronja i de llimona.

El guardó s’ha lliurat durant la Diada Ecològica, celebrada a Porreres el 14 d’abril.