/

Els Dijous al Molí de Son Porquer també es faran el mes d’agost

Els vins del celler Mesquida Mora i la cuina del restaurant Can March en són els protagonistes

Després de l’èxit del mes de juny i juliol, Miquel Gelabert i Bàrbara Mesquida han decidit allargar el mes d’agost l’experiència gastronòmic Dijous al Molí de Son Porquer.

Es tracta d’una oportunitat per gaudir de la cuina del restaurant Can March de Manacor i de conèixer de ben a prop la vinya i els vins de Mesquida Mora, amb la seva propietària i enòlogo, Bàrbara Mesquida.

Les dates previstes són els dijous 18 i 25 d’agost de 2022, al Molí de Son Porquer (Porreres), a les 20 hores.

  • Visita a les vinyes i xerrada sobre la història del celler
  • Tast de vins de Mesquida Mora
  • Menú degustació compost per 2 entrants, 2 principals i postres.

El preu és de 70 euros i les places són limitades i amb reserva prèvia. Per ferla inscripció cal telefonar al 971 55 00 02 o escriure a info [arrova] canmarch [punt] com

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat