/

Els vins naturals protagonitzen la fira Poc a Poc

Hi participaren una vintena d'elaboradors de vi de Mallorca, Àustria, País Basc, Catalunya, etc.

Els vins naturals han estat els protagonistes de la fira Poc a Poc, organitzada per Lundgren Wines, al polígon de Son Castelló. Josep Maria Natta, químic i escriptor gastronòmic, hi va assistir i en destaca l’alt nivell dels vins que s’hi varen poder tastar. „És com trobar l’essència del raïm, ja sigui un Callet, un Mantonegro o un Giró Ros… Hem de tenir en compte que abans no hi havia la tecnologia d’avui dia i aquesta fira va permetre tastar els vins naturals, és a dir, el vi com es feia temps enrere, sense filtrar, clarificar ni estabilitzar„.

Alguns dels expositors que hi participaren encara no estan donats d’alta com a celler, per la qual cosa alguns dels vins que es varen tastar no es poden trobar al mercat, però els va servir per tenir una impressió directe del seu producte amb amants i entesos del vi.

L’organitzador d’aquesta fira és Lucas Lundgren, un suec enamorat de Mallorca que aposta pels vins naturals i que regenta el Bar La Sang de Palma. En total hi participaren poc més d’una vintena de cellers. Per exemple, de Mallorca hi havia Catalina Ribot amb els vins Ve d’Avior, el celler Soca-rel o Selva Vins, entre altres. També hi foren presents cellers de Catalunya (Clos Lentiscus, Mas Candí…), Castelló (Mare Nostrum), Alacant (Sopla Levante), País Bask (Makatzak) i Àustria (Burgenland), entre altres.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat