La finca de Morneta i diferents elaboradors de Mallorca han estat els protagonistes d’una jornada gastronòmica i cultural. La cita va tenir lloc la setmana passada i va estar ideada per Mallorca Leads, empresa que es dedica a organitzar convencions i celebracions a l’illa.
Els propietaris de Morneta feren d’amfitrions i explicaren la història d’aquesta possessió carregada d’encant de Binissalem, un edifici ple d’història que data del segle XIII.
Hi participaren els apicultors Biel Coll i Pau Queralt, creadors de Mel Vici, que explicaren com estan produint mel i com estan repoblant Mallorca d’abelles. Els assistents pogueren veure com viuen les abelles i com fan la mel de ben a prop.
També hi hi participaren Gemma i Eugènia de Llanatura, que amb un taller varen explicar la seva lluita per aconseguir crear un futur més sostenible gràcies a la llana de les ovelles.
Per la seva banda, el xef Kevin Becker, director i propietari de Fosh Catering, va preparar un menú especial que degustaren els assistents. El menjar es va acompanyar dels vins de Can Verdura, que Tomeu Llabrés, propietari d’aquest celler i viticultor, va presentar personalment. Llabrés va explicar que elabora els vins només amb varietats autòctones, com ara Mantonegro, Callet i Moll, i que els seus vins destaquen per ser la seva elegància i personalitat pròpia. Tot es va servir en una taula engalanada per l’empresa de decoració Otro Cantar.
Els còctels també hi varen ser protagonistes, gràcies als barmans d‘Arlequin Group, que deixaren sorpresos els assistents amb les bombolles aromàtiques que acompanyaven els seus combinats.
En podeu veure un vídeo aquí:



