Cati Aguiló, us presenta La Bona Cuina: Taller de cuina eròtica a Palma.

Dimecres, 10 de febrer impartirà, de 18 a 21 hores, el taller de cuina a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (carretera de Valldemossa, km 7,5 de Palma), una cita imprescindible per als amants de la cuina antiga, sana i amb producte local.

Els plats seran:

  • Consomè de ruca (entrant)
  • Pollastres amb els  fruits d’Adan i Eva (plat principal)
  • Pastissets llibertins (postres)
El taller combinarà cuina amb poemes, rialles, bon ambient, curiositats i molt bon humor.
Els assistents tastaran i menjar tots els plats que s’expliquin i cuinin.

El preu del taller és de 40 euros.

Inscripcions a Gastromarket (pagament en línia).

ELS ASSISTENTS TASTARAN I MENJARAN TOTS ELS PLATS QUE S’HI EXPLIQUIN

En els tallers es cuinarà amb els millors aliments gràcies a:

 • Especias Crespí: Són especialistes en herbes aromàtiques, infusions i condiments. Us passegen per la cultura gastronòmica més tradicional i més contemporània i, també més internacional.
 • Goethe (Zumi Glub): És l’empresa puntera en begudes i resfrescs de Mallorca. A través de la marca Zumi Glub elabora refrescs com la Pinya Mallorquina, un dels refrescs més populars creats a l’illa.
 • Son Bordils: Un dels cellers amb més història de Mallorca. Aquest celler, ubicat a Inca, és apreciat pels entesos perquè elabora un vi de qualitat. La finca té una extensió de 34 hectàrees on hi ha sembrades varietats de vinya autòctones i forànies (callet, mantonegro, monestrell, premsal blanc, merlot, cabernet sauvignon, sirà, chardonnay, moscatell i premsal blanc).
 • Oli de Jornets: És considerat com un dels millors del món. Es tracta d’un suc d’oliva de la qual en surt un oli extraordinari de gran qualitat.
 • Galletes Gori de Muro: Des de 1890, la família Noceras elabora artesanalment les galetes Gori de Muro, tant les marineres i com galetes d’oli, i també galletes ecològiques fetes amb farina de xeixa.
 • Cafès Bay: Importen directament el cafè de Brasil, Colòmbia, l’Índia, Vietnam i Hondures. A la fàbrica de Lloret de Vistalegre (Mallora) el torren, el molen, l’envasen i el distribueixen.

Hi col·labora l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

Més informació i inscripcions: http://gastromarket.es/ca/activitats-gastronomiques/39-la-bona-cuina-cuina-erotica.html

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA BONA CUINA: TALLER DE CUINA ERÒTICA

El cicle La Bona Cuina té com a objectiu potenciar la cuina saludable a partir del producte local i de temporada, a través d’una cuina sana i equilibrada, amb tallers de diferents temàtiques.

Cati Aguiló: La vocació per la cuina començà amb el sector del càtering. A partir de l’any 2000 s’ha dedicat a impartir cursos de cuina, sense deixar de banda la formació. Ha impartit nombrosos cursos com els de cuina mediterrània a la Universitat de les Illes Balears, a través de l’assignatura Cultura Popular Catalana, els anys acadèmics 2002-03, 2003-04 i 2004-05. També participà a la I Setmana Eròtica de la Universitat de les Illes Balears, celebrada el curs 2004-05. Ha col·laborat en llibres com De la figuera a la taula (2000), de Felip Munar i Munar. Està preparant un llibre de cuina eròtica que es publicarà en breu.