/

La Mostra de Cuina Mallorquina 2023 escalfa motors

Se celebrarà del 9 de març al 2 d'abril

El celler Macià Batle va acollir la presentació de la Mostra de Cuina Mallorquina 2023, una cita que es farà del 9 de març al 2 d’abril arreu de Mallorca.

La Mostra de Cuina de Mallorca és oberta a tots els restaurants, en funció de la ruta en la qual pertanyen. Durant els quatre dies que dura la Mostra (de dijous a diumenge), els restaurants participants hauran d’oferir per a l’ocasió:

  • UnMenú Mostra (a un preu fix de 25 €, IVA inclòs) que inclourà un entrant, un plat principal, unes postres i beguda.
  • Un Menú Gastronòmic (a preu i format lliure) que consistirà en plats basats en producte local.

La inscripció dels restaurants és oberta fins al divendres anterior a la celebració de la ruta i suposa una inversió de 70€ (IVA inclòs).

La Mostra de Cuina Mallorquina 2023 és organitzada per CAEB Restauració i Agència Com, i té el suport del Consell de Mallorca, com també de MercaPalma, Destil·leries Antonio Nadal i Juvimar.

Les quatre rutes previstes a la Mostra són:

Ruta Palma: del 9 al 12 de març
Inclou el terme municipal de la capital de les Illes Balears.

Ruta Serra i Nord: del 16 al 19 de març
Calvià, Andratx, Estellencs, Puigpunyent, Banyalbufar, Escorca, Fornalutx, Sóller, Bunyola, Deià, Valldemossa, Esporles, Pollença, Muro, Sa Pobla, Alcúdia i Santa Margalida

Ruta Llevant i Migjorn: del 23 al 26 de març
Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Llucmajor, Campos, Ses Salines, Santanyí i Felanitx

Ruta Pla i Raiguer: del 30 de març al 2 d’abril
Santa Eugènia, Algaida, Sencelles, Montuïri, Lloret, Costitx, Sant Joan, Porreres, Sineu, Llubí, Maria, Ariany, Petra, Vilafranca, Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva.

Aviat podreu consultar la llista de restaurants que hi participen a: https://mostradecuinademallorca.com/rutas-y-restaurantes/

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat