/

Maridatge de vi i òpera a Son Vich de Superna

Durant el descans, el recital de música estarà maridat amb els vins que el celler Son Vich de Superna de Puigpunyent elabora a la mateixa finca, vins d'altura i amb el sabor característic de la Serra de Tramuntana

El celler Son Vich de Superna ha presentat aquest dimarts la quarta edició del concert – maridatge d’òpera i vins que tindrà lloc el proper dissabte 4 de juny als idíl·lics exteriors d’aquesta finca, situada en el cor de la Serra de Tramuntana.

Fernando Sampol, gerent del celler Son Vich de Superna, ha presentat l’esdeveniment juntament amb el tenor Joan Láinez, la soprano Raquel Llera i la pianista Maria Victòria Cortès, que participaran al recital de música. El concert consistirà en àries, romanços i duos d’òpera i sarsuela interpretats pel tenor que ha estat protagonista de l’òpera Ánima de Don Carlo, per la soprano, col·laboradora al Primer Festival de MallorcÒpera i per la pianista que ha acompanyat l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Durant el descans, el recital de música estarà maridat amb els vins que el celler Son Vich de Superna de Puigpunyent elabora a la mateixa finca, vins d’altura i amb el sabor característic de la Serra de Tramuntana.

L’esdeveniment gastronomicomusical, que està emmarcat al 4t Festival MallorcÒpera, està organitzat per Celler Son Vich de Superna i Euroclàssics, amb la col·laboració del Consell de Mallorca.

Les entrades es poden obtenir, o bé, el mateix dia del concert, a la porta del celler; o bé, als punts de venda següents: Musicasa Conservatori, seu de Sampol Enginyeria i Obres, www.giglon.com i www.sonvichdesuperna.es

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat