Miquel Gelabert, del restaurant Can March és un dels cuiners més destacats de Manacor i de la comarca de Llevant.

Els dimarts 19 i 26 d’abril  impartirà el curs Miratges: La cuina dels sentits dins el cicle La Bona Cuina, al seu restaurant Can March de Manacor (carrer de València, 7. Manacor), una cita imprescindible per als amants de la bona cuina.

El dimarts 19 d’abril, de 19 a 21.30 hores: Es prepararan 3 plats diferents:

 • Flam de foie
 • Pedres de la mar
 • Pa i botifarró

El dimarts 26 d’abril, de 19 a 21.30 hores, Es prepararan 3 plats diferents:

 • Bullit d’ossos 2015
 • Bacallà a la mallorquina 2003
 • Carabassons farcits de carn 2014

Podeu assistir a les sessions individualment o en conjunt. Els assistents tastaran i menjar tots els plats que s’expliquin i cuinin.
El preu de cada sessió és de 50 euros i si hi voleu anar a totes dues és de 70 euros.

Inscripcions al restaurant Can March 971 55 00 02 (pagament presencial) o a Gastromarket (pagament en línia).

ELS ASSISTENTS TASTARAN I MENJARAN TOTS ELS PLATS QUE S’HI EXPLIQUIN

En els tallers es cuinarà amb els millors aliments gràcies a:

En els tallers es cuinarà amb els millors aliments gràcies a:

 • Especias Crespí: Són especialistes en herbes aromàtiques, infusions i condiments. Us passegen per la cultura gastronòmica més tradicional i més contemporània i, també més internacional.
 • Goethe (Zumi Glub): És l’empresa puntera en begudes i resfrescs de Mallorca. A través de la marca Zumi Glub elabora refrescs com la Pinya Mallorquina, un dels refrescs més populars creats a l’illa.
 • Son Bordils: Un dels cellers amb més història de Mallorca. Aquest celler, ubicat a Inca, és apreciat pels entesos perquè elabora un vi de qualitat. La finca té una extensió de 34 hectàrees on hi ha sembrades varietats de vinya autòctones i forànies (callet, mantonegro, monestrell, premsal blanc, merlot, cabernet sauvignon, sirà, chardonnay, moscatell i premsal blanc).
 • Oli de Jornets: És considerat com un dels millors del món. Es tracta d’un suc d’oliva de la qual en surt un oli extraordinari de gran qualitat.
 • Cafès Bay: Importen directament el cafè de Brasil, Colòmbia, l’Índia, Vietnam i Hondures. A la fàbrica de Lloret de Vistalegre (Mallora) el torren, el molen, l’envasen i el distribueixen.
 • Llorenç Cerdà Alimentació: Tot una referència en bolets frescs de temporada, xocolates, carn, gelatines i infusions. Un gran especialista en alimentació que té la seu a Porreres.

Hi col·labora l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

Més informació i inscripcions: http://gastromarket.es/25-la-bona-cuina-2015-2016

Menú final
Els assistents a un o als dos cursos podran assistir al menú final que es farà al restaurant Can March divendres, 29 d’abril, a les 21 hores. Cada assistent pot dur un acompanyant.

El menú serà maridat amb el vi Son Bordils (Inca), amb tast comentat, a les 21 hores.

Preu: 40 euros [PENDENT DE CONFIRMAR ELS PLATS I VINS]

Podeu apuntar-vos-hi a: http://gastromarket.es/ca/activitats-gastronomiques/50-taller-la-bona-vida-microcuina-carn.html

MÉS INFORMACIÓ SOBRE MIQUEL GELABERT

Miquel Gelabert s’ha criat entre fogons. El seus padrins obriren una fonda l’any 1925 i els seus pares continuaren l’ofici. Ell i els seus germans són la tercera generació d’una família dedicada cuina que ha evolucionat personalment i professionalment a través dels sentimients culinaris.

Al restaurant Can March, Miquel Gelabert ha creat un segell propi en el context que s’anomena nova cuina mallorquina, en què el protagonista absolut és el producte autòcton de qualitat i de temporada. Uns plats pensats per fer gaudir i fer feliç a cada mossegada.

Guardonat amb el Premi a la Cuina Tradicional ‚Caty Juan de Corral‘ 2015 que le otorga la Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears.