Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients

Pasta
– Farina fluixa
– 1 tassó d´oli d´oliva
– 1 tassó d´aigua
– Suc de 1/2 taronja
– Llevat de cervesa o „Canario“
– Bicarbonat

Superfície
– 1 ceba
– 4 pebres verds mallorquins
– 4 tomàtigues
– Sal
– Pebre bord
– Oli d´oliva verge

Preparació

Primer de tot hem de fer la pasta, posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d´oli, el suc de mitja taronja, una pessigada de bicarbonat i dues pessigades de llevat de cervesa o una cullereta de „Canario“. Ho lligam amb una espàtula i hi afegirem farina a poc a poc.

Després escamparem la massa dins una palangana. Com més prima sigui la pasta, més cruixent serà. Deixau la pasta tovant amb un cànyom a damunt.

Mentre la pasta tova, podem preparar el trempó. Tallarem a daus, la ceba, les tomàtigues i els pebres. Després tremparem la verdura amb un raig d´oli d´oliva verge, sal i pebre bord.

Quan la pasta estigui tovada, repartim el trempó per damunt i ho enfornarem a 180º durant 20 minuts. El temps pot variar depenent de la gruixada de la pasta.
Per comprovar que la pasta està cuita li podeu clavar una forqueta. Si surt neta, està al punt. I també podeu mirar si per la part de baix de la coca està daurada.