Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Estrelles Michelin, classes magistrals i alumnat d’FP a la quarta edició del GastroSerra organitzat per l’IES Sa Serra de Sant Antoni de Portmany

Del 10 al 14 de febrer, l’IES sa Serra de Sant Antoni de Portmany (Eivissa) organitza la quarta edició del Fòrum Gastronòmic GastroSerra.

L’activitat s’adreça als alumnes de cicles formatius del centre, concretament de grau mitjà de Cuina i gastronomia i de Forneria, rebosteria i confiteria i del cicle formatiu d’FP bàsica de Cuina i restauració. Els estudiants poden compartir ponències i classes magistras amb cuiners, pastissers i cambreras de prestigi.

Enguany, hi participen restaurants amb estrelles Michelin com el restaurant Zaranda, que representarà el seu cap de cuina, Jordi Cantó, i el restaurant Andreu Genestra, amb el xef que li dona nom. També participaran de GastroSerra representants locals com Es Ventall, La Gaia i Lio. A l’apartat de rebosteria es podrán veure les creacions de Toni Coques i Óscar Menéndez.

El programa és el següent:

Dilluns, 10 de febrer
Óscar Menéndez, pastisser.
Andreu Genestra, xef. Restaurant Andreu Genestra *

Dimarts, 11 de febrer
Óscar Molina, xef. Restaurant La Gaia
Pau Navarro, xef. Restaurant Clandestí

Dimecres, 12 de febrer
Toni Coques, pastisser.
Jordi Cantó, xef. Restaurant Zaranda **

Dijous, 13 de febrer
Johnny Esposito, cocteler.  Ibiza Flair Bar Academy

Divendres, 14 de febrer
José Arrieta, xef. Restaurant Lío Ibiza
José Miguel Bonet, xef. Restaurant Es Ventall