/

Ramon Servalls: „El 2023 serà una gran anyada per al vi de Mallorca“

El celler Macià Batle va celebrar el tradicional berenar de verema a Son Llompart

Un dels actes més populars de la verema de Macià Batle és el berenar que organitzen cada any a la vinya de Son Llompart, a Santa Eugènia. Com ja és habitual, el camallot, la sobrassada, el formatge i la confitura de pebre coent fan de companatge a un pamboli que serveix per conèixer com va la veremar a un dels cellers amb més producció de l’illa. L’acte va comptar amb la participació del propietari del celler, Sebastià Rubí, i dels seus fills, Francisca i Carlos.

Ramon Servalls, gerent de Macià Batle, ha afirmat que han començat la verema amb molt bona expectativa i amb molta il·lusió. També ha comentat que aquest 2023 hi ha dues veremes. La primera és la que es va fer abans de diumenge, el dia de la ploguda, i la segona després.

„En el nostre cas, vàrem començar a veremar el 14 d’agost, quinze dies abans del que és habitual. És una vermada marcada per la sequera i l’estrés hídric, però la planta estava molt sana. La segona verema és la que començam aquesta setmana, i que els ceps agrairan moltíssim i a nosaltres ens permetrà aconseguir dos grans aspectes del raïm: quantitat i qualitat. Sens dubte, aquest 2023 serà una gran anyada per al vi de Mallorca no sols pel temps i la salut dels ceps, sinó també perquè tenim bona terra, excel·lents varietats i grans professionals“, remarca Servalls.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat