Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients
Per unes 25-27 cassoletes
1 placa de pasta brisa
25-27 culleradetes de melmelada de tomàquet
150 grams de formatge tipus cheddar
5 o 6 tomàquets deshidratats
oli d’oliva
orenga
Elaboració
En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).
Estenem la placa de pasta brisa i la tallem a cercles amb l’ajuda d’un tallador de galetes.
Col·loquem un cercle a cada motlle, apretant bé la massa contra el motlle i en punxem el cul.
Enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 8-10 minuts, fins que estiguin ben dauradetes.
Desenfornem, desemmotllem i deixem refredar. Reservem fins a l’hora de farcir-les.
Mentre les cassoletes es couen, tallem els tomàquets deshidratats a trossets, i els deixem una estona macerant amb oli d’oliva i orenga.
Deu minuts abans de servir les cassoletes, les col·loquem de nou damunt una safata de forn (no cal que estigui folrada).
Al fons de cada cassoleta hi posem una culleradeta de melmelada de tomàquet, al damunt un trosset de formatge cheddar, i coronem amb uns trossets de tomàquet deshidratat macerat, i unes gotes de l’oli de maceració.
Enforneu durant dos o tres minuts, en el forn preescalfat, i a temperatura no massa alta, just perquè el formatge es fongui. Serviu-les immediatament!