Ingredients
Per a 4 persones
- 800 g de fraules netes
- 3 i 4 cullerades de vinagre balsàmic
- 80 g de sucre
- Una beina de vainilla
- 4 iogurts grecs
Elaboració
Començam per llevar el capoll a les fraules, i les tallam a daus petits. Les col·locam dins un bol, i les banyam amb el vinagre, i després el sucre. Tallam la beina de vainilla per la meitat i l’hi posam dintre també. Ho mesclam tot, ho tapam amb un paper film, i ho ficam dins la gelera per deixar-les macerar d’un dia per l’altre. (O del matí al vespre)
Passat el temps, les traiem de la gelera i en retiram la beina de vainilla. Podem observar que han fet un suc rogenc obscur, amb un gust particular (personalment, m’encanta!). És el moment de posar-los dins una copa, o on els vulguem servir. Per això, posarem unes primeres cullerades de fraules, després el iogurt grec, i així successivament fins en haver acabat la copa. I ja el podem gaudir!
Bon profit a tots!