Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients
Per a 4 persones

  • 800 g de fraules netes
  • 3 i 4 cullerades de vinagre balsàmic
  • 80 g de sucre
  • Una beina de vainilla
  • 4 iogurts grecs

Elaboració
Començam per llevar el capoll a les fraules, i les tallam a daus petits. Les col·locam dins un bol, i les banyam amb el vinagre, i després el sucre. Tallam la beina de vainilla per la meitat i l’hi posam dintre també. Ho mesclam tot, ho tapam amb un paper film, i ho ficam dins la gelera per deixar-les macerar d’un dia per l’altre. (O del matí al vespre)

Passat el temps, les traiem de la gelera i en retiram la beina de vainilla. Podem observar que han fet un suc rogenc obscur, amb un gust particular (personalment, m’encanta!). És el moment de posar-los dins una copa, o on els vulguem servir. Per això, posarem unes primeres cullerades de fraules, després el iogurt grec, i així successivament fins en haver acabat la copa. I ja el podem gaudir!

Bon profit a tots!