Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients

  • 700 g de polpa de mango madur
  • 600 g de maduixes
  • 200 g de sucre
  • el suc d’una llimona
  • 6 fulls de gelatina neutra
  • ½ litre de nata líquida per muntar
  • Madritxos o coca de quarto per folrar els tassons (opcional)
  • Unes fulletes d’herba sana per decorar (opcional)

Elaboració
Triturau la polpa de mango i posau-la al foc amb 50 g de sucre i la meitat del suc de llimona. Coeu-la durant 30 minuts, remenant de tant en tant per evitar que s’aferri.

Netejau les maduixes, eliminau-ne els capolls i triturau-les. Feis-les coure amb 50 g de sucre i l’altra meitat del suc de llimona, igual que la polpa de mango, durant 30 minuts.

Mentrestant, muntau la nata. Quan ja tengui consistència incorporau-hi 100 g de sucre per tandes i continuau batent-la fins que sigui ben ferma. Guardau-la a la gelera.

Folrau la base dels tassonets amb una capa de madritxos o de coca de quarto de mig dit de gruix.

Tallau tres fulls de gelatina amb les tisores i posau-los en remull durant 10 minuts dins un tassó d’aigua freda. Feis el mateix amb els altres tres fulls, en un altre tassó.

Quan la fruita sigui cuita, retirau-la del foc. Reservau una tassa de la preparació de maduixes. Distribuïu-ne la meitat damunt la base de quarto i reservau-ne l’altra meitat per decorar la superfície de la mousse.

Espremeu la gelatina d’un dels tassons amb les mans per eliminar-ne l’aigua i dissoleu-la en la preparació de mango ben calenta (si s’havia refredat, escalfau-la; si no, no es dissoldrà la gelatina). Remenau per assegurar-vos que s’ha fos i no fa grumolls. Espremeu ara la gelatina de l’altre tassó i dissoleu-la en la preparació de maduixes. Deixau-les refredar a temperatura ambient.

Quan la fruita sigui freda, (o tèbia) mesclau amb moviments suaus la meitat de la nata amb el mango i l’altra meitat, amb les maduixes.

Abocau una capa de mousse de maduixes dins cada tassó. Damunt, una de mousse de mango. Repartiu la meitat de la preparació de maduixes que havíeu reservat per sobre i decorau els tassonets amb unes fulles d’herba sana just en el moment de servir la mousse.