Pastís de carabassa

Eva Remolina – AMIC

La carabassa és un aliment de tardor. Amb només cinc passes podeu preparar un pastís de carabassa molt fàcil i gustós

Ingredients 

Per a 10 persones

  • 300 g de carabassa
  • 250 g de farina
  •  250 g de sucre blanc o bru
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • Sal
  • Mantega (per untar el motlle)

Elaboració

  1. En una safata amb aigua i una miqueta de sal, hi heu de coure la carabassa durant uns 5 minuts. Després, retirau-la del foc perquè es refredi i posau a preescalfar el forn a devers 180º C.
  2. Mentrestant, en un bol, bateu els ous amb el sucre. Una vegada estigui tot ben batut, afegiu-hi la carabassa esmicolada i la vainilla, fins que tots els ingredients estiguin ben integrats i no quedin grumolls de la carabassa.
  3. En un altre recipient, barrejau la farina amb el llevat i després afegiu-la a la mescla.
  4. Untau el motlle que emprareu amb mantega i abocau-hi la mescla.
  5. Enfornau-la durant uns 40 minuts aproximadament fins que el bescuit estigui esponjós. Per a això, usau un escuradents: si el punxau i en surt totalment net vol dir que el pastís de carabassa és cuit.
Imatge: Getty Images

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Portada