Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d’un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com el sucre i la farina de blat, per aliments, com la fruita i la farina d’ametlla.

Ingredients:

  • 1 ou
  • 1 cullerada de farina d’ametlles
  • 2 cullerades de farina de civada
  • 1 cullerada de mel
  • Mitja cullerada de llevat
  • 1 got de llet de civada, coco o ametlla
  • 1 cullerada de cacau pur o 1 plàtan o 1 pastanaga (depenent si volem fer uns pancakes dolços o salats).

Elaboració:

Posau tots els ingredients en el got de la batedora i capolau-los fins a tenir una massa homogènia. A continuació, escalfau una cullerada d’oli dins una paella (si és antiadherent no cal encalantir-lo) i posau-hi la barreja d’ingredients. Després, deixau quallar la base i, posteriorment, girau la pasta perquè es cogui de l’altre costat. Quan estigui cuit, retirau-la del foc.

Per acabar, cobriu i condimentau el pancake al gust. Per als més menuts es pot fer unacrema de cacau casolana i saludable amb  mig  plàtan congelat, 2 cullerades de cacau en pols, 15 avellanes, una mica de llet d’avellanes i 1 cullerada de mel.