Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients
200 grs. de bolets
300 grs, de cloïsses
300 de llagostins
oli d‘ oliva, sal, xerès, romaní (o bé timó)
Elaboració
Saltem els bolets amb oli d‘ oliva. Hi afegim les cloïsses, el raig de xerés i la branqueta de timó o romaní.
En una altra paella saltem els llagostins pelats i trossejats (reservem els caps i alguns llagostins sensers ), els retirem de la paella i afegim una mica d‘ oli i el coral dels caps, donem un parell de voltes i reservem. .
Ajuntem els bolets, les cloïsses i els llagostins en una cassoleta, amanim amb l‘ oli dels caps dels llagostins i decorem amb unes branquetes de timó o romaní. .