Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients
115 gr. de mantega
1 culleradeta de sucre vainillat
70 gr. de sucre glas
1/4 culleradeta de sal
175 gr. de farina
per cobrir:
20 gr. de mantega
60 gr. de xocolata negra
ous de xocolata (nosaltres hem emprat Kinder choco bons)
Elaboració
Encenem el forn a 180º i cobrim la safata de forn amb paper vegetal. Mesclam la mantega fosa amb el sucre tamitzat, la sal i el sucre vainillat fins obtenir una crema suau. Poc a poc hi anirem afegint la farina i mesclant fins que tinguem una massa homogènia. Farem bolles del tamany d’una nou i les col·locarem a la safata amb 2 cm. de separació entre elles ja que creixen una mica. Quan les tenim col·locades hi enfonsam el dit a sobre per fer un clot on una vegada cuites hi posarem la xocolata. Les enfornarem uns 20 minuts i les traurem per deixar-les refredar. Una vegada fredes les omplirem per sobre amb una mescla de mantega i xocolata fosa, ho fondrem al microones de 30 segons en 30 segons per tal que no es cremi. Seguidament hi col·locarem els ous de xocolata i ja ho tindrem llest.