Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients
115 gr. de mantega
1 culleradeta de sucre vainillat
70 gr. de sucre glas
1/4 culleradeta de sal
175 gr. de farina
per cobrir:
20 gr. de mantega
60 gr. de xocolata negra
ous de xocolata (nosaltres hem emprat Kinder choco bons)
Elaboració
Encenem el forn a 180º i cobrim la safata de forn amb paper vegetal. Mesclam la mantega fosa amb el sucre tamitzat, la sal i el sucre vainillat fins obtenir una crema suau. Poc a poc hi anirem afegint la farina i mesclant fins que tinguem una massa homogènia. Farem bolles del tamany d’una nou i les col·locarem a la safata amb 2 cm. de separació entre elles ja que creixen una mica. Quan les tenim col·locades hi enfonsam el dit a sobre per fer un clot on una vegada cuites hi posarem la xocolata. Les enfornarem uns 20 minuts i les traurem per deixar-les refredar. Una vegada fredes les omplirem per sobre amb una mescla de mantega i xocolata fosa, ho fondrem al microones de 30 segons en 30 segons per tal que no es cremi. Seguidament hi col·locarem els ous de xocolata i ja ho tindrem llest.