/

Miquel Calent compartirà un receptari senzill amb goma de garrofí

Les receptes es publicaran periòdicament al web de CAROB

L’empresa CAROB ha anunciat que el famós cuiner i prestigiós xef mallorquí Miquel Calent col·laborarà amb ells a partir d’aquest mes de maig.

Calent elaborarà i compartirà un receptari senzill, assequible i variat amb un aspecte comú: fer ús de la goma de garrofí, el producte estrella de CAROB, que exporta a tot el món.

De fet, CAROB és l’empresa de referència mundial en l’elaboració de goma de garrofí, un producte 100% natural que prové de la garrova.

La goma de garrofí s’obté d’una cuidada fase seqüencial, en la quel les llavors de la garrofa són pelades i triturades amb un procés propi. El garrover és consubstancial a la cultura i essència mediterrània, un arbre resistent a la sequera, lliure de pesticides i ús de fertilitzants. Com a conseqüència, la matèria primera que usa CAROB és de màxima qualitat el que resulta en un producte final, la goma de garrofí, també de màxima qualitat.

Les receptes es publicaran periòdicament al web de CAROB: https://carob.es/chef-mallorquin-miquel-calent-recetas-carob

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat