Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El restaurant Botànic de Palma convida a assaborir la cuina d’una manera pausada, des del matí fins a la nit ja que la cuina és oberta en tot momentAndreu Benítez n’és el xef, i hi aporta el seu estil personal que aposta per una cuina saludable i respectuosa amb l’entorn juntament amb tota l’experiència acumulada durant 7 anys com a mà dreta d’un dels cuiners de referència de l’illa de Mallorca, Tomeu Caldentey, amb qui va cuinar al restaurant Bou (1 estrella Michelin).

Al matí hi trobareu una suggerent proposta d’esmorzars nutritius amb iogurts, xia, ous, taules de formatges i embotits, mentre que a migdia i vespre us ofereixen una carta fresca i dinàmica en la qual hi destaquen els combos (plats amb 4 o 5 elaboracions diferents que abasten des de propostes veganes fins a plats amb carn, amb peix i cullera), fins a tapes i propostes per picar. El resultat és una cuina equilibrada, aparentment senzilla i alhora saborosa.

El restaurant es troba a l’hotel Can Bordoy de Palma, un casal antic senyorial del segle XVI, que ha estat rehabilitat pel suec Don Mikael Hall i que actualment és un hotel de 5 estrelles que té 24 suites de gran luxe.

A més, el restaurant disposa del major jardí del barri antic de Palma, amb 750 metres quadrats per gaudir de la màgia i el repòs de les belles, i carregades d’història, ciutats mediterrànies.

View larger map