Agroturisme Restaurant Cases de Son Barbassa

Les antigues Cases de Son Barbassa, arrelades a la història de Mallorca des del segle XVI, ens permeten gaudir d’una excel·lent cuina mediterrània elaborada amb productes de temporada, frescs i naturals.

En la magnífica terrassa del restaurant es pot degustar una cuina original, imaginativa i summament gustosa al paladar. Elaborada a partir d’aliments de màxima qualitat, principalment del seu propi hort.

UN LLOC, UN PAISATGE, UN AMBIENT

De l’exigent carta, en destaquen delícies com el filet de xot amb mel i romaní, el  tombet de bacallà al pil-pil verd de coriandre o el gelat casolà de figa de moro amb neula d’ametla, collida a Son Barbassa. A més, cal destacar l’acurada selecció de vins de Mallorca, d’alta qualitat.

L’entorn immillorable de Cases de Son Barbassa permet gaudir al visitant amb unes magnífiques vistes sobre el castell medieval de Capdepera. A més, l’estreta relació amb el paisatge ens convida a degustar les aromes dels tarongers i cirerers de la finca.

Agroturisme amb encant a Mallorca
Molt a prop de Cala Mesquida i Cala Agulla, l’agroturisme Cases de Son Barbassa ofereix unes precioses habitacions on  la tranquil·litat i l’atenció als petits detalls ens garanteixen unes vacances inoblidables.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.