Clandestí

Pau i Ariadna són els creadors del restaurant Clandestí de Palma. Una fonda, com el nom indica, clandestina. Al principi, idearen aquest concepte dins la botiga Cocinaria, però ara tenen un local propi al carrer de Guillem Massot de Palma. Només s’hi pot menjar amb reserva prèvia, encara que només sigui una persona.

Us hi serviran un menú degustació fet amb plats de temporada. Una passeig de sabors basats en la cuina de Mallorca, però oberta a les creacions dels cuiners. El resultat és una experiència gastronòmica enriquidora perquè permet crear un diàleg entre cuiner i comensal durant tot el procés de l’àpat.

Molts dels plats que es cuinen estan fets amb kamado (una espècie de forn que permet torrar i cuinar a baixa temperatura, segons l’estil japonès. Hi hem menjat un menú amb plats com burballes amb carxofa i me, frit de safarnària, amb escuma de fonoll, verderol al forn amb salsa de licors d’herbes, magrat d’ànec amb verdolaga i figues i brownie (sense farina) amb carabassa i cafè de figues (finca Son Mut Nou) amb gominola de figa de moro. També hi trobareu cerveses, vins i embotits mallorquins.

Al migdia hi ha entre 6-7 plats; mentre que al vespre n’hi ha entre 8-9. Begudes no incloses.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants