Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Una gran barra de marbre blanc de 16 metres de llargària i una cuina variada a base de cuina mediterrània i de tapes són els protagonistes d’aquest restaurant de Palma: El Camino. Hi trobareu un espai agradable i dinàmic amb una selecció de plats variats, ideals per compartir, amb producte fresc, que ofereix des d’una taula d’embotits i truites fins a arrossos, carn i peix. Tot servit a la barra, mentre el comensal seu en uns tamboret alts i còmodes.

Només hi ha una taula per a un màxim de 8 persones que és l’únic espai que es pot reservar a través del seu web.

El Camino és el projecte que han posat en marxa el mes de setembre de 2018 Eddie Hart i Samuel Gough, que comparteixen aficions i l’amor per Mallorca, concretament per Estellencs i Deià, on han passat estius i temporades des de fa més de 40 anys. Eddie és un dels creadors dels restaurants Barrafina de Londres, molt populars a la capital anglesa, que ofereixen tapes i cuina espanyola. Samuel és cantautor i un apassionat dels vins. De fet, tots els vins que hi ofereixen, una selecció de 30 referències entre les quals hi ha vins de Mallorca, es poden prendre demanar com a copa o botella. Aquesta gran quantitats de vins oferts també en copa és difícil de trobar a molts de restaurants.

El disseny, elegant i agradable, amb estil és obra de l’estudi de la dissenyadora Elsa Oliveras.

View larger map