Una gran barra de marbre blanc de 16 metres de llargària i una cuina variada a base de cuina mediterrània i de tapes són els protagonistes d’aquest restaurant de Palma: El Camino. Hi trobareu un espai agradable i dinàmic amb una selecció de plats variats, ideals per compartir, amb producte fresc, que ofereix des d’una taula d’embotits i truites fins a arrossos, carn i peix. Tot servit a la barra, mentre el comensal seu en uns tamboret alts i còmodes.

Només hi ha una taula per a un màxim de 8 persones que és l’únic espai que es pot reservar a través del seu web.

El Camino és el projecte que han posat en marxa el mes de setembre de 2018 Eddie Hart i Samuel Gough, que comparteixen aficions i l’amor per Mallorca, concretament per Estellencs i Deià, on han passat estius i temporades des de fa més de 40 anys. Eddie és un dels creadors dels restaurants Barrafina de Londres, molt populars a la capital anglesa, que ofereixen tapes i cuina espanyola. Samuel és cantautor i un apassionat dels vins. De fet, tots els vins que hi ofereixen, una selecció de 30 referències entre les quals hi ha vins de Mallorca, es poden prendre demanar com a copa o botella. Aquesta gran quantitats de vins oferts també en copa és difícil de trobar a molts de restaurants.

El disseny, elegant i agradable, amb estil és obra de l’estudi de la dissenyadora Elsa Oliveras.

Visualitza el mapa complet