Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El restaurant Milano Beach de Platja de Muro es troba a primera línia de mar. Aquest establiment va obrir l’any 2016 i ofereix una carta fresca, amb plats com hamburgueses (de sípia i de carn), amanides, calamars arrebossats i arrossos per encàrrec.

L’espai combina menjar, música i bon ambient en una zona turística que també és molt freqüentada per mallorquins. L’oferta es complementa amb còctels i aperitius.

El nom remet a Cafè Milano, situat a Alcúdiamar, un pub que l’any 2009 va inaugurar Valerio Latina, també conegut per ser el creador del desaparegut beach club Miama. Cafè Milano es va traspassar un any després a tres socis mallorquins que hi han mantingut una filosofia basada en un ambient en què sempre hi ha música amb ritme, a primera línia de mar, amb una carta suggerent i saborosa. Arran de l’èxit de Cafè Milano, el 2016 es varen fer càrrec d’aquesta guingueta (xiringuito) que continua amb l’estil i la marca del pub.

View larger map