Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Els pastissers Joan i Mara elaboren autèntiques delícies dolces a Narez & Cuart – Dolça Pastisseria del Port d’Andratx.

Hi trobareu bombons (amb oli d’oliva verge extra, de licor d’herbes, de te roibos provençal) també hi trobareu núvols de maduixa, xocolates, ametlles mallorquines recobertes de xocolata, pastissos variats, croissants, ensaïmades i molt més, tot elaborat per ells mateixos.

El local es troba devora l’església del Port d’Andratx. Joan i Mara es formaren a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i al Culinary Art School de Tijuana (Mèxic), respectivament; i han après l’ofici amb el pastisser català Oriol Balaguer. Després treballaren a la partida de postres al restaurant Oliu d’Andratx, fins que l’any 2016 obriren el seu propi obrador i botiga: Dolça Pastisseria.

View larger map