Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La família Gelabert regenta la Pastisseria Real de Palma des de l’any 1974. És popular per les ensaïmades i altres propostes propostes dolces, com els quartos o els pastissos.

El forner actual, Jaume Gelabert és nebot dels antics forners del Forn dels Paners, actualment tancat, i ha heretat la recepta de les galletes d’oli, una elaboració centenaria a base de farina, oli, una mica de saïm i sal. A més a més, el pa moreno mallorquí i el pa blanc són també dues de les seves especialitats més sol·licitades.

Cal destacar que gràcies a l’empenta del seu fill, el forner Toni Gelabert, el Forn Real de Palma ofereix una selecció de pans ecològics amb farina d’espelta, farina de xeixa i pans multicereals, que varien segons el dia de la setmana.

De dimarts a divendres, obren de les 7 a les 14 h i de les 17 a les 20 hores. Els caps de setmana només obren a migdia. El mes d’agost tanquen per vacances.

View larger map