Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Les tapes i barquetes són l’especialitat del restaurant Can Pintxo de Sóller. N’hi ha de fredes i, també de calentes, d’entre les que cal destacarla barqueta de pernil Guijuelo amb foie i gambes

També i trobareu raccions ideals per compartir com les patates braves, provinents de sa Pobla, el ‚brochazo‘ de gambes i rap amb formatge i romaní o el pop a la gallega.

La sala de baix té un aire més informal i pràctica, amb barrils de vi com a taules, mentre que a la sala superior i a la terrassa del carrer hi podeu dinar o sopar més còmodament.

Pel que fa al vi, el restaurant Can Pintxo de Sóller està especialitzat amb el celler mallorquí Macià Batle. Per això, hi trobareu rareses i curiositats enonlògiques d’aquest celler que difícilment trobareu a altres restaurants.

A la part superior, també hi trobareu un reservat amb sofàs per fer-hi còctels i copes.

View larger map