Restaurant Canyamel

El Restaurant Canyamel és un d’aquests llocs on es menja bé a bon preu a Inca. S’hi ofereix una proposta variada en la qual hi destaquen els plats de cuina mallorquina, com ara els caragols, les albergínies farcides, les sopes, el frit o la rajada amb tombet, entre d’altres propostes. També hi destaquen les propostes dolces com la greixonera d’avellana, la terrina de formatge amb confitura de pruna, el brownie de xocolata o la mousse de formatge i mango.

La família Genestar – Soler es dedica a la restauració des de l’any 1990, quan varen agafar la gestió de l’antic Celler Canyamel. Com que l’espai els quedava petit, varen apostar per crear un local nou amb tota la seva experiència i bona fama acumulada i l’any 2001 varen obrir les portes del Restaurant Canyamel que disposa d’un espai molt ampli, amb sales diferents per acollir celebracions de tota casta.

Les verdures i hortalisses són de pagesos de sa Pobla (Biel Ramis) i de Muro (Guillem Fiol), però també tenen producte del seu hort, com els carabassons -que els solen fer farcits de bacallà- i les mandarines, amb les quals en fan un sorbet extraordinari.

Entre setmana solen fer menú del dia i els caps de setmana fan bufet.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants