Restaurant Xalest

El restaurant Xalest ofereix una carta de producte de temporada. Hi trobam una cuina mediterrània. A la carta hi trobareu les croquetes, com les de botifarró amb formatge blau o les de gamba vermella. També hi ha altres plats com l’arròs negre amb pop, el bacallà amb colflori, el caneló de pollastre de pollastre rostit, les galtes de porc amb puré de patata trufat, entre altres propostes. Les postres de la casa són les llesques de papa (torrijas), però també hi ha altres propostes com el brownie, el coulant de xocolata i el pastís de poma.

Curiositats i història
El restaurant Xalest va obrir les portes el mes d’octubre de 2021 i el seu xef és Xema Álvarez, conegut per ser el fundador del restaurant Catalina La Fina (actualment tancat), que l’any 2019 va guanyar el concurs Tapalma.

El restaurant Xalest es troba a Palma, concretament al carrer de la Concepció, on antigament s’hi va ubicar el restaurant O Arco, popular als anys 90. Xalest és la proposta culinària de l’hotel Concepció by Nobis, un establiment que també ocupa una part del que va ser Es Carreró, un dels bars de copes més popular durant els anys 90. Tot i això, cal dir que antigament, aquest el recinte de l’hotel va ser una fàbrica de sabó.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants