S´Estanc Vell

Aquest restaurant compta amb bones mans a la cuina. Les especialitats són el pop amb ceba, el magret d´ànnera amb salsa de magrana i la mussaca. El local està molt ben decorat i a darrere compta amb un petit corral ideal per als vespres més calorosos. S´obrí al 2005.

Visualitza el mapa complet

6 Comments

  1. A nosotros nos encanto! Nos trataron muy bien y la comida estaba muy buena.
    Nos atendio el propio dueño y la verdad es que no hay queja de nada.
    Seguro que volveremos.

  2. Es tracta d’un menú del dia molt bo, que de vegades frega l’excel·lència, de cuina casolana. Ens hi agradaria trobar més vins catalans (Costers del Segre, Terra Alta, Montsant, etc.), continentals s’entén, en comptes d’alguns vins espanyols que no els fan gens d’ombra. El local és realment agradable.

  3. Fantàstic. Sense cap dubte un dels millors restaurants de Mallorca. La relació qualitat preu inmillorable, el tracte amable i familiar. És un dels nostres restaurants de capçalera un restaurant al què tornar sense sentir-te mai decebut. La meva recomanació: el magret d’annèc, l’amanida teba i el gelat casolà de mandarina.

  4. Per a mi ha estat un descobriment recent, encara que n´havia sentit parlar. Molt bona cuina i un tracte amabilíssim. El local és acollidor i té un pati al darrera on hi fa molt bon estar. El magret d´ànec és deliciós! També, molt bona, la mussaka. El recoman 100%.

  5. Un dia de festa mos hi varem aturar per casualitat i vaja descobriment! Excel.lent el menjar i la cuidadissima carta de vins mallorquins. Arribarem tard i mos trataren benissim. Un 10.

  6. És un restaurant on el menjar és molt bo, molta qualitat en el menjar i algunes coses són ecològiques. El pop amb ceba és una joia, però per a mi el llomet de vedella un 12! 🙂 El llomet es serveix normalment amb gírgoles i patates al forn amb ceba confitada. I el preu molt bé!

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.