Hortella d’en Cotanet















Having lunch or dinner in the restaurant of Hortella d’en Cotanet is synonymous of enjoying food, good company and the environment.
It is a traditional Mediterranean restaurant with typical, natural and seasonal products. They own an organic garden, where many of the products they use to cook their dishes are cultivated. It is a perfect place to relax, because time does not seem to pass and every minute in every hour is pleasant.
Another of their specialties is the stone-made fattened ox which you can accompany with the selection of Mallorcan wines they put at your disposal.
The restaurant is located in the middle of nature, in the municipality of Sant Joan. To get there just take the road from Palma to Manacor and take the exit 34. You will find directions to Hortella de’n Cotanet on a rural road which used to be the old royal road linking Sineu and Felanitx .
Restaurant opening hours of Hortella d’en Cotanet :
- From June to October (inclusive):They open from Tuesday to Sunda, noon and night. Non holiday Mondays closed.
- From November to May (inclusive): They open from Tuesday to Sunday for lunch and Friday and Saturday evenings. If you want to have dinner on Sunday to Thursday, you must book in advance.
Price: From 15€
You can also reserve a table on971 83 21 43
View larger map
Restaurant sobrevaloradíssim. Una decepció. I el preu de referència que indicau mirau si l’actualitzau, que la mitjana per persona és de 25€. Hi vàrem anar pels bons comentaris d’aquí i ha estat una mala experiència que ens ha sortit caríssima. Salut.
Boníssim!
Un lloc realment bonic, les vistes són espectaculars, el tracte immillorable i el menjar exquisit per la relació preu-qualitat. Val la pena anar-hi
Molt molt bó (la repetició no és baldera).
No queda gaire clar el preu, però el menú (plats del dia) surt per 20e, beguda i postres a banda.
Recomanable 100%, però aneu-hi amb temps i a gaudir del menjar, el tracte i el paisatge.
Todo Bien, la familia, la comida y el sitio espectacular
Hoy iré, el lunes contaré
quierooooooooooo proooooooobarrrrr
Una meravella, ha estat genial.
No he ido, pero iré. después comentaré.
Aquest restaurant és molt bo! A més, tant la carn com les verdures són ecològiques (la majoria). Les verdures, les fan al seu hort i per tant hi ha molts de plats de temporada.
El més important és que s´hi vagi tranquil·lament. No hi aneu amb presses, en gaudireu més. És un racó de tranquil·litat.
També vos puc dir que a l´estiu hi sol haver música en directe els vespres dels caps de setmana. No sé si enguany ho faran però supòs que sí perquè la iniciativa va ser molt ben acceptada pels clients. La música és tranquil·leta tipus jazz.
Animau-vos a anar-hi.